به گزارش روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، حسین پورفرزانه معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در آئین بدرقه زائران حج تمتع اظهار داشت: طی برنامهریزی های منسجم و مستمر برای عملیات حج اقدامات لازم و ضروری انجام شد. بطوری که از مدتها قبل با هماهنگی بین شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، شرکت هواپیمایی فلای ناس عربستان، شرکت فرودگاهها، شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و سازمان حج، برنامه برای تأمین هواپیمای مورد نیاز تدوین شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: به لحاظ فنی، ایمنی، امنیت و کیفیت پروازها، بررسیها و نظارتهای دقیقی توسط همکارانمان در سازمان هواپیمایی کشوری به صورت شبانه روزی و کارفشرده انجام شد تا توانستیم به موقع آمادگی کامل را برای آغاز پروازها کسب کنیم.
پورفرزانه تصریح کرد: در این دوره با برنامهریزی از پیش انجامشده و تعامل مؤثر با هواپیمایی عربستان و هماهنگی سازمان حج دو کشور، توانستیم عملیات پرواز را بهخوبی مدیریت کنیم. اکنون بخشی از پروازها توسط شرکت فلایناس و بخشی دیگر نیز توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام میشود.
وی با تأکید بر اهمیت ایمنی و امنیت پروازها گفت: یکی از مسائل مهم، همراه نداشتن داروهای ممنوعه توسط زائران است، چرا که این موضوع میتواند دردسرهایی ایجاد کند. همچنین زائران باید به موقع مدارک و بار خود را تحویل دهند تا در روند حملونقل با مشکل مواجه نشویم.
معاون وزیرراه و شهرسازی با اشاره به اینکه پروازهای حج از ۲۳ نقطه کشور انجام میشود، گفت: تمامی فرودگاههای درگیر عملیات مورد ارزیابی قرار گرفتهاند. پس از حدود ۱۰سال، موفق شدیم حجم بالایی از زائران عمره را جابهجا کنیم و این روند پیوسته به حج واجب رسید.
رئیس سازمان هواپیمای کشوری در پایان خاطرنشان کرد: عملیات حج امسال با ۱۱ هواپیمای شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران که از این تعداد، ۹ فروند مسئولیت پروازها را برعهده دارند و دو فروند دیگر به عنوان ذخیره عملیاتی در نظر گرفته شده است و همچنین ۳ فروند هواپیمای شرکت فلای ناس عربستان انتقال حجاج از فرودگاه مشهد و امام خمینی(ره) را انجام می دهند و امیدواریم تا پایان مسیر نیز خدمترسانی شایسته و با کیفیتی در شأن مردم عزیز ایران انجام دهیم.
پروازهای رسمی حج تمتع ۱۴۰۴ آغاز شد

۱۵
اردیبهشت
۱۴۰۴